TMT O nama

O nama

 

 

  tmt main

 

T.M.T. Zagreb d.o.o.

Sveta Helena 150D, 10 382 Donja Zelina

Tel: +385 (0)1 467 7648

Mail: tmt@tmt-group.com

 Tvrtka T.M.T. Zagreb d.o.o. osnovana je 1992. godine u Zagrebu, sa adresom sjedišta: Tošovac 3, 10 000 Zagreb, osnivači su: Danko Drechsler i Nebojša Antić.

U ponudi imamo uredske strojeve visoke kvalitete po najpovoljnijim cijenama, od osobnih, uredskih i profesionalnih uređaja za male urede, velike urede, specijalne i industrijske uređaje, kao i mnogobrojne dodatke za organizaciju radnog stola i radnog prostora s ergonomskim certifikatima. Najprodavanije modele imamo i u našem showroom-u gdje ste dobrodošli da isprobate uređaj koji Vas zanima. Adresa showroom-a je: Sveta Helena 150d, 10 382 Donja Zelina.

 
 

Naš cilj je na jednostavan, profesionalan i siguran način omogućiti odabir širokog asortimana uredskih strojeva, ergonomskih pomagala za ured, opreme za prezentaciju, pisaćeg pribora, etiketa, majica, termo transfer papira kao i ostalog potrebnog uredskog potrošnog materijala. Jednostavno odaberite proizvod koj želite, odaberite preferirani način plaćanja, vrstu podrške i mi ćemo Vam isporučiti u najkraćem mogućem roku.

 
 

Servis uređaja u jamstvenom i izvan jamstvenog roka osiguran je na istoj adresi. Nudimo uređaje iproizvode renomiranih svjetskih proizvođača Fellowes, Bi-Office, Tombow, Rocada i mnoge druge. Širokim asortimanom želimo omogućiti odabir idealnog uređaja, pomagala ili uredskog materijala za sve potrebe s garancijom od 2 do 20 godina na sve uređaje.

 
       
   
Garantiramo kvalitetu proizvoda!